26/ A VILÁGBANI HELYZET - A DAVOSZ ELINDÍTOTT AZ VISSZASZÁMLÁLÁST.


A nemrégiben a davosi Világgazdasági Fórumon két kulcsfontosságú szereplő is felszólalt a jelenlegi világpolitikáról - H. Kissinger és G. Soros mellett mások. Mindketten nagyon fontos üzeneteket közöltek a világgal és vázoltak megoldásokat a jelenlegi kritikus helyzetre... bár mindenki mást.

Míg H. Kissinger határozottan arra szólította fel a nyugati világot, hogy kössenek megállapodást Oroszországgal, és megfenyegette, hogy ha a helyzetet két hónapon belül nem oldják meg, akkor az Ukrajina szabadságáért folytatott jelenlegi küzdelem nyílt háborúvá válhat Oroszország ellen, addig G. Soros hangsúlyozta, hogy szükség van Putyin legyőzésére és az összes rendelkezésre álló forrás mozgósítására Oroszország megállításához, emellett felszólalásában nem zárta ki a civilizációnk végét sem.

További részletek:
Kissinger-ről - https://www.trend.sk/spravy/zaujme-mieru-ukrajina-mala-vzdat-casti-svojho-uzemia-tvrdi-kissinger
Soros-ról - https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/627967-soros-civilizacia-mozno-neprezije-vojnu-na-ukrajine/

 

VILÁGGAZDASÁGI FÓRUM

 

Ahhoz, hogy megértsük a kijelentések fontosságát, tudatosítanunk kell, hogy a világgazdasági fórumot évente a legmagasabb szintű vállalati vezetők szervezik, akik a "szóvivőik" révén meghatározzák a nyugati világ vezetésének irányát a következő időszakra. A fórumon kívül részt vesznek olyan "bírák szóvivői" is, akik felügyelik a vállalatok által elfogadott döntéseket, és szükség esetén igyekeznek befolyásolni azokat, hogy ne vezessenek az emberi társadalomban kiszámíthatatlan destruktív helyzetekhez.

A vezetők osztályának felosztásáról alkotott nézeteim további részleteiért kattints ide: https://www.projektz.sk/news/18-dnesna-situacia-vo-svete-z-pohladu-historickeho-vyvoja-ludstva/ .

 

KI KICSODA

 

G. Soros, a "filantróp" ismert, a vállalatok fő szóvivője, és teljes mértékben képviseli a világ leggazdagabb embereinek álláspontját.

H. Kissinger pedig a döntéshozók fő szóvivője, aki hosszú ideje korrigálja a "elkényeztetett gyerekek" (vállalatok) politikáját a nyugaton. A mai (utolsó évtizedek) probléma az, hogy a "gyerekek" abbahagyják az engedelmességet.

Szándékosan használok gyermeki terminológiát, mert nem ismerem a jobb szavakat az emberek cselekvésszervező alaptermészetének kifejezésére, akik évtizedek óta élnek olyan elkülönült buborékokban, amelyek elképzelhetetlenül bőségesek. Rabszolgatartóink, a vállalatok vezetői, az elkényeztetett gyermekek, akiknek a mentális fejlődése a múlt században lemaradt. A szekta minket hülyeségekre nevel. Az elégtelen kapcsolat a valósággal, a külvilággal és más emberekkel deformálja az emberek pszichéjét. Fejlettségben elmaradtak, és annak ellenére, hogy a legmodernebb, összekapcsolódásra épülő technológiákat használják, magukat sem képesek ráébredni az összekapcsolódásra. Állatiak, nem emberiek, ösztönös és pusztán az individualizmusban való elhivatottságuk miatt. Talán most azt mondod, hogy igazságtalan vagyok velük, hiszen ki vagyok én, hogy megítéljem őket, mit értem el/értem el az életemben... De megírom neked másképp, megírom neked, hogy mit értek/értünk el az életben.

Az emberiességtől távol álló dolgok, mint például drogkereskedelem, emberkereskedelem, emberi szervek kereskedelme, gyermekkereskedelem, gyermekrablás, adrenokrómkereskedelem, amely az elnyomott kisgyermekektől nyerhető ki, mindez nem létezhetne a mai elektronikus világban azok nélkül, akik a leggazdagabbak közülünk támogatják ezeket. Higgyék el nekem, ezeket a dolgokat nem a szegények csinálják, hanem a leggazdagabbak közülünk, és az ő pénzüknek köszönhetően a mai elektronikus világban, amelyben minden nyomon követhető és felügyelhető, még mindig történnek hihetetlen kegyetlenségek. A szektás hitük az individualizmusban másokat csak számoknak, emberi erőforrásoknak tekinti a szemükben.

Természetesen ezek az emberek, akik gyermekként ragadtak, cinikus mesterek. Követik a nyilvánosság véleményét (nem az ügy megértése miatt), és ez a nyilvánossági vélemény döntő jelentőségű a céljaik elérése és az irányító manővereik sikere szempontjából. Ezért mindig szép dolgokról beszélnek nekünk, például a nyitott társadalomról, a demokráciáról, a szólásszabadságról, a helyes gondolatokról, a szép gondolatokról, de cselekedeteik eredményei mindig ellentétesek, mindig másként cselekszenek, kegyetlenül, embertelenül. Hamisságukat a felületességükkel lehet felismerni, nem tudnak vitázni, nem tudnak filozofálni, csak frázisokat használnak, amelyeket felnőttektől - ellenfeleiktől - vesznek át.

A mai helyzet veszélye abban rejlik, hogy ezek a zárt, embertelen és rendkívül gazdag "gyermekek" nem hallgatnak többé az idősebbekre, tanácsadóikra, döntéshozóikra, akik korábban a jelenlegi helyzetükhöz (a piramis csúcsára) juttatták őket.

 

NEM LÉTEZIK DIPLOMÁCIA LECSAK AZ EGYIK OLDAL VERESÉGÉNEK LEHETŐSÉGE.

 

A tanácsadóikat már nem hallgatják, mert azt tanácsolják nekik, hogy adják át a vállalat vezetését olyan képzettebb, érettebb embereknek, akiket nem neveltek a saját szekta buborékjukban.

A tanácsadóik szempontjából a gyerekek már betöltötték a szerepüket, mert velük és tudatlanságukkal létrehoztak egy elegendő kontrasztot a valóság működésének főbb alapelveinek megértéséhez szükséges társadalomban, és velük a döntéshozók tudatos emberek elitjét hozták létre.

Ma a gyerekek egyszerűen nem akarják feladni uralkodó helyzetüket, szeretnek fosztogatni és mások kárára élni, élvezni a társadalmi státuszukat a piramis csúcsán... még egy látomásuk is van. Az emberiség mai technológiai fejlettsége és a 4.0 iparágba való átmenet lehetősége reményt ad nekik arra, hogy nem kell együtt élniük ennyi emberrel a bolygón. Az őrült tudósok azt mondják nekik, hogy lehetőség van az emberek számának csökkentésére egy milliárdra, legutóbb pedig ötszáz millióra. Ezt az erőforrások optimalizálásának nevezik. Természetesen tévednek és nem veszik figyelembe, hogy a teljes lakosságszámunk közvetlenül hatással van a technológiai fejlődésünkre. Ha csökkentjük a lakosságot, akkor az emberiség néhány generáción belül degradálódik középkori szintre, és elveszíti a képességét a természeti és a bolygónk által előidézett kihívásokra való reagálásra. Ilyen esetben az emberiség kihal. A szekta fanatizmusa akadályozza bármiféle diplomáciát az emberi elit szereplőivel - az érett emberekkel, akik alternatívát ajánlanak nekik, amely az emberek együttműködésén alapul. Az egyetlen feltétel az, hogy a gyerekek elhagyják a státuszukat és újjáépítik a pénzügyi piramisrendszerüket.

Az emberi elit adta a korporációknak a sakkot. Sajnos még nem sakkmattot. Felnőttek pénzügyi mérlegeikkel döntöttek arról, hogy nyersanyagokat nem dollárban vagy euróban, hanem nemzeti valutáikban kereskednek (bár az euróval fizetni lehet, de azonnal elégetik és átváltják rubelre). Minél több ilyen cserére kerül sor, annál jobban melegszik fel a nyugati piramisgazdaság. A nyugati pénzügyi buborék a szakadás szélén áll. Az összeomlás és az elit státuszának formázása fenyeget. Az elsőkből pillanatok alatt utolsókká válhatnak.

A korporációk felismerik ezt a kockázatot, amit gyakorlatilag nyíltan elmondtak Davosban. Soros egyértelműen beszél az ő "civilizációjuk", a világrendjük végéről, és sajnos megerősíti azt az akaratukat, hogy végigmenjenek és minden rendelkezésre álló eszközzel szembenézzenek az ellenfelükkel, az összes rendelkezésre álló nyersanyaggal és atomfegyverrel (sorok között). Az egyetlen lépésük, ami még megmaradt, és amiért még nem sakk-matt, az nyílt konfrontáció, az attack.

Az emberiség sosem volt olyan közel a kihalásához, mint éppen ma. És ez az elkényeztetett "gyerekek" miatt van, miattunk, miattunk naivitásunk miatt, és a reális fenyegetés tudatlansága miatt. Bagatellizáljuk a helyzetet, és bezárjuk a szemünket a saját kihalásunk elől. Ők nem tennék ezt, nekik szükségük van ránk, nem olyanok, nem drogok, gyerekek bántalmazása, prostitúció, gyilkosság, kínzás ... sokkal rosszabbak. A vak támogatásunk az őrületnek elpusztíthat minket. Mi magunk is szolgáinkat védjük, magunk nem vagyunk képesek látni az alternatívát, amely a jólétünket garantálhatja mindenki számára. A gyerekek elavult manipulációs mechanizmusokat használnak, és mi a 21. században nem tudjuk áttörni. Erről írtam itt: https://jurajtuss.blog.pravda.sk/2021/10/17/vieme-uplatnit-vyraz-house-negro-v-nasej-spolocnosti/.

Cégünk kritikus helyzetben van, úgy tűnik, hogy diplomatikusan már még az ítészek sem képesek megszólítani a rosszkedvű gyermekeinket. Kissinger az oroszokkal kötött megállapodásra tett javaslata miatt azonnal kritikának volt kitéve, és "riasztónak" nevezték. Azaz, Kissinger a "kígyófészekben" azt javasolta, hogy a gyerekek adja meg magát, mert bármilyen megállapodás az oroszokkal ebben a szakaszban valójában egyenlő az egypólusú világ, a jelenlegi világrend vereségével, és a pénzpiramis átformálásával. Az oroszoknak nincs hova sietniük, szó szerint ülnek a fontos nyersanyagok maradványain, amelyekkel még rendelkezünk, ülnek és várják, hogy mi történik a nyugaton, és felismerik a döntések súlyosságát, amelyek logikája Sama Chalupka szerint "Jobb nem lenni, mint rabszolga".

Ma a sorsunk a kezünkben van, a nyugaton fel kell ébrednünk, fel kell ismernünk a veszélyt, és aktívan befolyásolnunk kell a környezetünket úgy, hogy deaktiváljuk minden pusztító vezérlést, minden pusztító folyamatot, amelyeket a vállalatok indítanak el. Minden romboló erőfeszítés azonnal lelepleződjön, elemzésre kerüljön és figyelmen kívül hagyjuk. Együtt nagyon hatékonyan képesek vagyunk megakadályozni a pusztító folyamatokat. A legjobb válasz az őrültek cselekedeteire, az az, hogy NEM REAGÁLUNK.

 

AZ UTOLSÓ LÉPÉS AZ ELMÉLETI SAKKTÁBLÁN

 

Óvatosnak kell lennünk ebben az időszakban, mert a vállalatoknak már csak egyetlen lépésük van hátra, egy utolsó kísérlet a világ feletti uralom megszerzésére - a russó vezetőség likvidálása. Minden rendelkezésre álló eszközt felhasználnak majd az emberi elit kiirtására, az összes fennmaradó erőforrást. Az időjárás nem játszik az ő kezükbe. Kissinger nagyon pontosan meghatározta a határt - két hónap. Ezt követően a nyugati pénzügyi buborék teljes erővel robban majd, és káoszt, zavargásokat, szegénységet, éhséget, röviden a lakosság irányításának összeomlását okozza, és embereket kényszerít váratlan helyzetek kialakítására, hasonlóan azokhoz, amelyeket nemrégiben Sri Lankán láttunk.

A vállalatoknak nagyon rövid idő alatt össze kell gyűjteniük összes erőforrásukat, és fel kell használniuk azokat az oroszok elleni küzdelemben, abban reménykedve, hogy legalább belső instabilitást okoznak majd Oroszországban, majd pedig szétszakítják az oroszokat. A folyamatok már most elindultak. Lengyelország és Ukrajna szövetségének létrehozása, Finnország és Svédország belépése a NATO-ba biztosítja, hogy a vállalatok elegendően széles támadási frontot hozzanak létre Oroszország ellen. Az európai lakosság általános mobilizációja (elsősorban Közép- és Kelet-Európában) történik majd. Az edzetlen mobilizált állampolgárokat elsőként küldik előre az első vonalba, mint ágyútáplálékot, mint ellenséges álláspontok jelölőit, mint emberi pajzsokat a szakmai hadsereg mögött. A mobilizáltak mi leszünk.

Az energiaforrásokat közvetlenül az emberektől veszik majd el a támadás megvalósításához, mindent összpontosítanak majd a fronton. Vagy kvóta rendszert vezetnek be, vagy teljesen elvágják az emberek mozgási lehetőségét. Azonban ez sosem fog sikerülni nekik, amíg:

A/ nemszüntetik meg a belső ellenzéküket (a nyugati országokban).
B/ nem ébresztenek elegendő félelmet az emberekben.

Az üzleti vállalkozásoknak egyszerűen szükségük van azonnal az irányítás átvételére a "saját" társadalmuk felett.

 

MAJKÁPIÁK

 

Már tavaly figyelmeztettem a vállalatok tervezett csapdájára a saját lakosságukra, amelynek célja, hogy kijelölje az összes kritikus gondolkodású embert és likvidálja őket, akár karanténközpontokba küldve, akár azonnali lehetőséget teremtve számukra a közvetlen frontvonalra kerülésre.

A stratégiáról részletesen írtam egy cikkben itt: https://www.projektz.sk/news/16-dnesna-situacia-vo-svete-vyhladova-situacia-na-slovensku/ .

Még egy interjút is adtam erről a témáról, amelyet itt lehet megnézni: https://www.youtube.com/watch?v=PEUsPi0gy0E (a teljes adás a ZVTV-n van).

Ma az egész égen új, veszélyes vírus faj rajzolódik ki, amelynek a rendelkezésre álló információk szerint megvan a potenciálja, hogy csapdába ejtsen az embereket. Martin Koller elemző egy korábbi interjújában (https://www.youtube.com/watch?v=YV2W-bF__UU) beszélt az Ukrajnában található biológiai laboratóriumokról, amelyek részben megsemmisültek az első napon a konfliktusban. Nyilvánosságra hozta, hogy halálos betegségekkel és kanyaróval kombinált biológiai fegyverek készítésén dolgoztak. Ezen kombináció halálozási aránya körülbelül 80% -ra becsülhető. Ezeket az információkat nem szabad alábecsülni, mert ahogyan tavaly személy szerint előre jeleztem, hogy a vállalatok újabb halálosabb betegség változattal fognak előállni, hogy megfélemlítsék és lejárassák az összes "kigúnyolót", úgy úgy tűnik, hogy ma már ezzel a vírussal érkeztek, és elkezdték létrehozni a szükséges információs mezőt a főáramban. A kérdés az, hogy mennyire sikerült a vállalatoknak létrehozniuk ezt a biológiai fegyvert az emberiség ellen, és mennyire akadályozták meg őket az oroszok ebben. Az első információk szerint az majmok által okozott himlő főként az LGBTI közösségben élőkre hat, azaz azokra, akiknek csökkent az immunrendszerük. Azonnal az jut eszembe, hogy miért voltak tavaly az embereknek az oltások annyira ráerőltetve, és a mellékhatásaik között szerepel a beoltottak hosszú távú immunitásának csökkenése. Tehát az első évben az emberek immunitását általánosan csökkentették, és a második évben halálos vírust terjesztenek az emberek között, hogy félelmet, pánikot keltsenek, hogy az embereket ketrecbe zárják (mint Kínában), vagy hogy azokat, akik kényelmetlenek, diskreditálják és eltávolítsák. Ördögi terv. Biztosan nem hibátlan, és biztosan nem fog mindenkinél működni, mert nem mindenki kapta meg az oltási igazolványát tavaly, és nem minden orvos adta be az oltóanyagot az embereknek. Tehát a halálozási arány biztosan nem fog 80% -on mozogni. Inkább 20-30% -ot feltételezem. Ezt az új betegséget nem szabad alábecsülni, és rendkívül fontos az egészséges maradás. Erősítsük az immunrendszerünket, hogy később ne ijesszenek meg minket és ne mérgezzenek meg. Mivel ezzel a forgatókönyvvel számoltam, tavaly „protokollt” írtam az egészség megőrzésére és mindenféle vírussal szembeni küzdelemre ITT: https://www.projektz.sk/news/19-zdravotny-protokol-na-vsetky-mutacie-virusu-sach-mat/. Ne higgyünk a mainstream szakértőknek, akik kerülik a bármilyen vitát, és csak a pénzért vezetnek bennünket, ahova a vállalatoknak szükségük van... természetesen pénzért. Maradjunk passzívak velük szemben, ne reagáljunk, különben sírba visznek minket.

 

A HELYZET MÉG NEM FEKETE

 

Célom nem az, hogy megijessze önöket, csak felrázza önöket a naivitásból és ráébresszen önöket az óriási veszélyre, amellyel az emberiség és a társadalom ma szembenéz. A jelenlegi helyzet bagatellizálása nagyon veszélyes. Az a béka, amelyik egyszer felforr, elpusztul.

Az elmebaj elkerülésének kulcsa az északi ember, azaz mi vagyunk. A magatartásunk hatékonyan korlátozhatja a romboló irányítást társadalmunkban. Nem szabad félnünk, nem szabad a homokba dugni a fejünket, nem szabad várni, mindig támogatnunk kell a stabilizáló erőfeszítéseket, és mindig figyelmen kívül kell hagynunk a romboló erőfeszítéseket. Az álláspontunk rendkívül fontos - befolyásoljuk a környezetünket.

Nem vagyunk egyedül. Számos "mesterlövész" vár rejtve a megfelelő lövés lehetőségére a nyugati társadalmon belül (a probléma lényegére vonatkozóan itt többet olvashat: https://jurajtuss.blog.pravda.sk/2022/02/05/matovic-je-narodny-hrdina-alebo-blazon/).

Néhányan már kilőttek is néhányat. Erdogan nagyon meglepett, amikor a kritikus pillanatban megakadályozta Finnország és Svédország NATO-ba való belépéséről szóló tárgyalásokat. Ezzel legalábbis elhalasztotta egy támadó front létrehozását Oroszország ellen. A németek is a sorban vannak, akik nem szállítják megfelelő mennyiségben a fegyvereket Ukrajnának, de főként akik nem szállítják a lengyeleknek ígért nehéz katonai technikát. Ezzel csökkentették a lengyel hadsereg támadóképességét, amelynek fő célja az, hogy az elsők között támadjon Belorusszia ellen a Lengyelország-Ukrajna szövetség létrehozása után.

Az európai politikában tehát vannak olyan személyiségek, akik valósággal tudatában vannak a jelenlegi kritikus helyzet problémájának, és aktívan igyekeznek megakadályozni a fenyegetést. Egy másik ilyen személyiség V. Orbán, aki elsőként értette meg, mi hangzott el Davosban. Azonnal másnap hadiállapotot hirdetett Magyarországon (https://www.ta3.com/clanok/236936/orban-vyhlasil-stav-vojnovej-hrozby-v-madarsku-povoluje-to-ich-ustava), vagyis erősen átvette az irányítást, hogy a destabilizáció idején gyorsan reagálni tudjon a külső fenyegetésekre, amelyek bármelyik oldalról elérhetik "az ő" országát. Álláspontjával azt is jelzi, hogy nem fogja a "ukrán frontot" korlátlanul támogatni, és a háború idején az energiakészleteket csak "saját" országára összpontosítja, tehát a vállalatok tervét ennek megfelelően aláássa.

 

VÉGKÖVETKEZÉS

 

Davos elindította az időszámítást és elindította az emberiség rendkívül kritikus érési időszakát. Lehet, hogy a cikk miatt "riasztónak" tartasz, de hiszen nem én mondom neked, hanem a jelenlegi világpolitika legbefolyásosabb emberei.

Mindenkinek mielőbb érettné kell válnia, különben ne készítsünk szép terveket a jövőre nézve. Ezért szánom ezt a cikket minden "gyermeknek", aki a megosztás segítségével eljut hozzá, és továbbá arra is felhívom a figyelmet, hogy ha időben nem veszed észre ezt a szöveget, elveszíted mindazt, amit van, és elveszíted a gyermekeid jövőjét is - itt: https://www.projektz.sk/news/25-o-laske-trochu-inak/.

 

Juraj Tušš