Ha az én gondolataim érdekesnek tűnnek és támogatnának az ambiciózus céljaim elérésében, akkor 4 módon tud segíteni nekem.

1/ Megosztással: 

A legnagyobb segítség, amit nyújthat nekem, az a projekt terjesztése. Nagyon hálás lennék, ha bármilyen módon megosztaná. Akár szóban, akár elektronikusan, történet formájában vagy közvetlen ajánlással. Nem szükséges fanatikusan viselkedni, tehát nem kell spamelni vagy másokat hevesen meggyőzni a projekt igazságáról. Nem, teljesen elegendő, ha a projekt gondolatai nyugodtan és könnyen elterjednek az emberek tudatában.

2/ Csatlakozással: 

Ha az elképzeléseim érdekesnek tűnnek Önnek, és szeretne részt venni az ambiciózus projektben, írjon nekem. Küldjön e-mailt a juraj.tuss@gmail.com címre egyszerű formátumban, ahol a tárgy mezőben csak azt írja be, hogy mely területen ért a legjobban, illetve honnan származik. Például: Asztalos BA, vagy IT technikus BB, vagy Fordító TT stb. Hangsúlyozom, nem feltétlenül azon a területen kell dolgoznia, amelyen jártassággal rendelkezik, hanem olyanon, amelyben szeret dolgozni, és jó is benne. Létrehozok egy e-mail adatbázist, és ha adódik lehetőség az Ön képességeinek felhasználására, fel fogom Önnel venni a kapcsolatot. Ne aggódjon, nem küldök reklámokat vagy spameket. Inkább azon dolgozom, hogy valódi projekteken dolgozhassak valakivel, aki hasonló/s azonos szinten áll, ahelyett, hogy olyanokat keresnék, akik eltérő szinten állnak. Kezdetben biztosan sok fordítóra lesz szükségem, mivel tervezem a projekt lefordítását és kiterjesztését Szlovákia határain túlra. Biztos vagyok benne, hogy együtt újabb és jobb világot hozunk létre!

3/ Pénzügyi: 

Az a forma, amelyen nem annyira múlik, mivel a projekt sikeressége főként a közölt információk minőségétől függ. Azt mondanám, hogy ha nem világít a lámpa a projekt számára, akkor semmi sem segít :D. Mindenesetre a pénzügyi támogatás felgyorsítja a projekt megvalósítását. Ebben a világban a promóció és a szakmai fordítás bizonyos rendszeres pénzügyi kiadásokat igényel, nem is beszélve a fizikailag megvalósított projektekről. A Projekt:Z részben a Czech Pivnička nyereségéből, azaz a fizetésemből finanszírozódik, ami alig elegendő a promócióhoz. Ostobaság nagy forrásokat kidobni olyasmibe, amely nem biztos, hogy világít :D. Nem szándékom, hogy anyagilag megterhelje Önt, ezért okosnak tartom, ha az Ön esetleges támogatása mikro tranzakció formájában jelenne meg. Mit értek ez alatt? Ostobaság egyszer nagyobb összegeket befizetni jó szándékkal. Sokkal hatékonyabb, ha rendszeresen kis összegekkel segítene. Például állandó havi utalással egy euró értékben, sőt még alacsonyabb összeggel. Észre sem venné, hogy a számlájáról eltűntek az összegek, ugyanakkor hatalmas segítséget nyújtana a projektnek. A projekt rendszeres havi költségvetést kapna, és hatékonyabban tudná befektetni a megszerzett forrásokat a fejlődésbe. Így majdnem semmit sem veszítenénk, és a projekt számára hatalmas lehetőségek nyílnának világszerte. Rajtad múlik.

Számlaszám: SK28 1100 0000 0080 1113 8335

4/ Látogatás: 

A Szentendrei Cseh Sörlépcső bár meglátogatásával automatikusan támogatja a Projekt:Z-t. Néhány napot én is dolgozom ott, így találkozhatunk és beszélgethetünk különböző témákról.

Bármilyen módon is döntenek a támogatás mellett, előre is nagyon szépen köszönöm Önöknek.