22/ NEČAKÁ NÁS ROZSIAHLY VOJENSKÝ KONFLIKT, ALE FINANČNÝ KOLAPS.

Ešte zhruba pred rokom som si naozaj myslel, že jediným riešením súčasných problémov ľudstva bude rozsiahly vojenský konflikt. Dnes, vďaka rozvoju udalostí, už viem, že som sa mýlil. Každá jedna predikcia budúcnosti sa podobá predpovedi počasia, čím kratšiu dobu odhadujeme, tým presnejšie predpovede sme schopní dosiahnuť.

 

DÔVOD NEPRESNOSTI

 

Každá jedna akcia vyvoláva reakciu a mení tvar stavu reality, preto každý jeden moment je odlišný ako ten predošlý. O to viac to platí v kontexte nášho prípadu, ak sa bavíme o snahe predpovedať kroky konkurenčných uvedomelejších riadiacich skupín, ktoré určujú smerovanie ľudstva (davu), určujú hlavné linky rozvoja udalostí (vďaka riadiacim nástrojom – uplatneniu 5tich druhov moci) v reálnom čase. Tieto riadiace skupiny, totižto často vydávajú informácie do informačného poľa (masmédií atď.) len kvôli tomu, aby ovplyvnili myšlienky davu s cieľom zmeniť stav reality, bez ohľadu na to, ako veľmi „pravdivé“/nepravdivé zverejnené informácie sú.

 

AJ NAPRIEK MEDIÁLNEJ MASÁŽI, VOJENSKÝ KONFLIKT SVETOVÉHO FORMÁTU UŽ NEBUDE

 

Dnes sme svedkami obrovskej snahy západu vyvolať dojem možného rozsiahleho vojenského konfliktu medzi Ruskom a USA/ NATO/ VB. V kartách sa podobná snaha nazýva „blafovanie“. Prečo si to myslím? Kvôli výsledku udalostí z Kazachstanu.

Viac o udalostiach píšem tu: https://blog.hlavnespravy.sk/29449/rozdiel-medzi-centralizovanym-a-decentralizovanym-riadenim-spolocnosti-udalosti-z-kazachstanu/ .

Kazachstan bol udalosťou, na ktorú sa všetky západné krajiny sústredili, spoliehali a podľa ktorej budovali komunikáciu a stratégiu vzťahov s Ruskom v minulých rokoch. Predstavovali si Rusko už v tomto čase rozvrátené a podpisujúce kapitulačné zmluvy v Ženeve. Úprimne verili svojim pánom, úzkej skupinke korporácií, že všetky ich ťažkosti budú Kazachstanom ukončené a vrátia sa do dôb 90tych rokov, kedy Rusko bolo vnútorne rozdelené a systematicky rozkrádané. Nestalo sa, naopak, Rusi sú silnejší ako kedykoľvek predtým, dokázali zastabilizovať nepriaznivú dynamickú situáciu v Kazachstane behom pár dní, v ktorých svetu ukázali nielen svoju technologickú vyspelosť, ale poukázali aj na krehkosť západného štýlu riadenia. V davo-elitarizme stačí „odťať hadovi hlavu“ a riadenie sa zrúti behom chvíle. V dnešnej dobe sa ukazuje, že je to už len otázka „stlačenia jedného gombíka“ – až také jednoduché to je.

Každý zo svetových lídrov už dnes vie, že akákoľvek priama konfrontácia s Ruskom by viedla absolútne k rovnakému výsledku ako v Kazachstane. Preto predpokladám, že súčasné napínanie svalov západom má len jediný dôvod, strach zo straty vplyvu nad svojou spoločnosťou.

 

RUSI PREBERAJÚ INICIATÍVU, VOJENSKÝ KONFLIKT VÔBEC NEPOTREBUJÚ

 

Z pohľadu druhej strany, Rusi majú najťažšie obdobie už za sebou. V týchto dňoch vidíme rozhodnosť ruského vedenia a vytváranie nových vlastných suverénnych krokov na politickej mape sveta. Kým v minulosti boli Rusi nútení lavírovať a z obrany odrážať agresívne kroky korporácií, dnes už preberajú iniciatívu a začínajú určovať vlastný smer politiky, robia vlastné kroky, o ktorých sa už so západom vôbec neradia a ak, tak nie dlho. Západ sa ocitá v pozícií, na ktorú vôbec nie je zvyknutý, je v silnej defenzíve neustále nútený reagovať na zvyšujúci tlak súpera a vnútornú nestabilitu vlastného finančného systému. Korporácie fiaskom v Kazachstane nielen že nezískali späť ruský trh so surovinami, čo bol hlavný cieľ, ale prišli aj o ten trh, ktorý tam mali doteraz vybudovaný. Nastavenie vysokého životného štandardu na západe s kombináciou nedostatku surovín spôsobuje obrovské riziko kolapsu riadenia systému.

Rusi vojenský konflikt nepotrebujú, vyhýbajú sa riadeniu na tak nízkej úrovni, surovín majú na rozdávanie, im stačí len vyčkať a Európa sa k nim pripojí sama a s radosťou. To však neznamená, že nebudú vyvíjať tlak na urýchlenie vyriešenia nestability vo svete.

 

FINANČNÝ KOLAPS

 

Ak sme si schopní uvedomiť a uvidieť základný tmel hierarchie v našej davo-elitárskej spoločnosti, ktorý našu spoločnosť spojuje a udržuje ju funkčnou, sme schopní pochopiť akými skutočnými zbraňami budú Rusi „útočiť“ a tlačiť na naše vedenie a sme schopní si predstaviť, čo nás v blízkej budúcnosti čaká. Tým tmelom sú v dnešnom svete peniaze. Bez peňazí by nebolo možné riadiť „modernú“ spoločnosť. Peniaze, finančný systém sú Achillovou pätou západnej spoločnosti. „Roztopte“ dolár, a odrežete hadovi hlavu. V Kazachstane stačilo „stlačiť gombík“ a velenie teroristov bolo odizolované, v Európe bude stačiť spôsobiť hyperinfláciu a naraz sa americký sen, vďaka ktorému sme schopní robiť autodeštrukčné kroky, viacerým z nás rozplynie pred očami.

Podľa mňa Putin už oficiálne oznámil svoj zámer v predstihu. 23.12.21 na tlačovej konferencií v Moskve uviedol nasledovné:

“Naša ekonomika, ktorá čelí výzvam spojeným s obmedzeniami v ekonomike, je tiež viac mobilizovaná a pripravená na ŠOKY ako iné vyspelé krajiny sveta, keď vezmeme do úvahy skupinu G20,” https://www.hlavnespravy.sk/velka-tlacova-konferencia-vladimira-putina-nazivo/2802820 .

Tým vlastne povedal, že centralizácia zdrojov (bohatnutie miliardárov a plošné ochudobňovanie ľudí), ktorá prebieha nejaký čas po celej Zemi (hlavne G20) vďaka „kovid“ agende, je snahou získať dočasnú stabilitu, je príprava na blížiaci sa ekonomický šok.

Vyzerá, že veľký reset predsa len nastane, ale nie celkom tak, ako nám o ňom písali korporácie v minulých rokoch, vyzerá to tak, že sa bude týkať hlavne vedenia západných korporácií, ktoré sa vďaka tlaku zdola vymení za nové a staré poputuje do väzenia. 

K ako veľkému šoku v Európe dôjde, závisí od vedenia EÚ a jej ochote/neochote rokovať s Rusmi.

 

„KOVID“ AKO LAKMUSOVÝ PAPIERIK

 

Vďaka dvojročnej „kovid“ agende vznikol dnes v spoločnosti perfektný kontrast, medzi tými, ktorí nás denno-denne presviedčali, strašili o nutnosti uskromnenia, o pravdách, o chorobe, ktorí sa bez diskusie posmievali všetkým tým, ktorí „kovid“ opatrenia spochybňovali. Počas dvoch rokov sme si nasadili dresy a dnes presne vieme, kto za koho kope, kto je zodpovedný za súčasný nepriaznivý stav v spoločnosti. Ani jedna karta v rukáve korporáciám neostala. Všetci boli vyvedení na pódium a namierili sa na nich všetky reflektory. Na riadiacej úrovni sú odhalené všetky osobnosti (v riadení), ktoré sa podieľali na zločinoch proti ľudstvu, proti ľudskosti. Títo budú čoskoro súdení a odsúdení. Materiálov o ich vine sú v dnešnom elektronickom svete celé databázy.

 

ZÁVER

 

Čaká nás dynamická doba, jedno z najrýchlejších období v rámci uplatnenia riadiacich stratégií v histórii. Pevne verím, že rozsiahly vojenský konflikt nám už nehrozí, dnes nie sú na neho žiadne reálne predpoklady. Ak sa pár zúfalých skupiniek zblázni (na Ukrajine), a predsa len ešte pozdvihnú zbraň, konflikt bude vyriešený rýchlo, rázne, s veľkým predpokladom, že si ho ani sami „nevšimneme“. Prípadný regionálny konflikt by výrazne urýchlil stratu vplyvu korporácií v Európe. Ľudská elita preberá v historickom súperení iniciatívu, zasadzuje tvrdé rany svojim konkurentom a efektívne ich postupne oberá o riadenie nad západnou spoločnosťou. Predpokladám, že záverečný šok a zbavenie hlupákov od moci, máme kúsok pred sebou. Pripravme sa radšej v predstihu na finančný kolaps a zapamätajme si: „Kto chce všetko zachrániť, ten všetko stratí.“

 

Juraj Tušš